• image1

Welkom op e-Health Academy

U vindt hier alle Brusselse initiatieven die u op weg helpen om e-gezondheid beter te begrijpen.
Wij begeleiden u om het elektronisch delen van gezondheidsgegevens aan te leren. Voortaan bent u niet meer alleen. SAMEN CONNECTEREN!

Vanaf 15 januari 2019 heeft de patiënt standaard toegang tot zijn sumehr.

Patiënt toegang tot zijn sumehr

Op verzoek van de huisartsen heeft Abrumet de toegang van de patiënt tot zijn gezondheidssamenvatting (Sumehr) standaard geactiveerd. Op deze manier wil Abrumet het leven gemakkelijker maken voor de meerderheid van de huisartsen die hun patiënten de mogelijkheid wil geven de inhoud van hun sumehr te lezen. Hiervoor logt de patiënt zoals gewoonlijk in op het beveiligde portaal van het Brusselse Gezondheidsnetwerk. Bepaalde ziekenhuisdocumenten kunnen ook door de huisarts voor de patiënt toegankelijk worden gemaakt. Elke huisarts behoudt echter de vrijheid om de technische instelling uit te voeren zoals hij dat zelf wenst.

Wilt u de toegang van de patiënt tot zijn gezondheidsdocumenten aanpassen?

Ontdek de video waarin wordt uitgelegd hoe u uw instellingen in het algemeen kan beheren en hoe u de toegang tot een specifiek document kan aanpassen. Meld u vervolgens aan op het BGN webportaal en stel uw gewenste instellingen bij.

 

     

Het is de tool waarmee u patiëntgegevens elektronisch en veilig kunt delen via het netwerk ontwikkeld door Abrumet. Meer info over het Brusselse Gezondheidsnetwerk

 

Komende evenementen

    Momenteel zijn er geen evenementen gepland

praktische opleiding

Deelnemen aan een

praktische opleiding

In samenwerking met alle softwareleveranciers organiseert Abrumet praktische opleidingen om op al uw vragen te beantwoorden

Neem deel

Infosessie

Doe uw aanvraag voor een

Infosessie

Bent u de verantwoordelijke van een LOK, associatie of organiseert u evenementen of werkgroepvergaderingen? Een van onze opleiders kan u alles over e-gezondheid toelichten en uw vragen beantwoorden.

Doe uw aanvraag

e-Gezondheid

Utilisé uniquement à un but SEO

Inschrijven op de newsletter

Ontvang 4 keer per jaar alle nieuwtjes van de sector en alle komende evenementen.


Ik heb de privacy policy gelezen en ga ermee akkoord.

Technische problemen?

Als u last heeft van technische problemen, biedt Abrumet gratis hulp. 

Schrijf u in!

Partners

  • abrumet
  • ssmg
  • Logo COCOM Centré 2
  • Huis voor gezondheid